Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Június első vasárnapjáig pillanthatunk be a gödöllői kastély titkos életébe

2019-03-07 10:48:36

Eredetileg úgy volt, hogy április 28-ig lesz felkereshető az épületegyüttes Rudolf-szárnyának második emeleti teremsorában a Gödöllői Királyi Kastély tavaly novemberben nyílt időszaki kiállítása, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel az illetékesek úgy döntöttek, hogy június 2-ig meghosszabbítják a Zár(ol)va – Egy kastély titkos élete (1950-1990) elnevezésű tárlatot.

A számos, érdekes relikviát bemutató kiállítás belépődíja 1.200 forint (felnőtt), illetve 600 forint (diák).  A kombinált jegyek (állandó+időszaki kiállítás) 3.500 forintért (felnőtt) és 1.900 forintért (diák) válthatók. A gödöllőiek 200 forintért (felnőtt), valamint 100 forintért (diák) járhatják körbe meg a tárlatot.

Márciusban két olyan kísérő rendezvény lesz, ami kapcsolódik a látványossághoz. Március 9-én és 10-én (szombat és vasárnap) Nyitott napokat tartanak, aminek keretében a kiállítás megtekintése mindenki számára ingyenes.
Március 29-én, pénteken 13 órától Egyperces történetek címmel az iskolai tananyaghoz kapcsolódó interaktív, groteszk, irodalmi csemegét kínálnak Örkény István novelláinak megidézésével.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online