Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn nyomoznak a lekapcsolt drogterjesztő-hálózat ügyében

2019-03-06 08:57:37

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gödöllői Rendőrkapitányságán indult nyomozás új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt – olvasható a police.hu oldalon. A nyomozók az adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyeket, elfogásuk érdekében összehangolt akciót szerveztek.

A gödöllői rendőrök a Nagykátai Rendőrkapitányság, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, továbbá a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala és a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával március 5-én, a hajnali órákban Turán hat helyszínen intézkedtek egyidejűleg.

A végrehajtott intézkedések során több embert előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, továbbá több helyszínen kábítószergyanús és feltehetően új pszichoaktív anyagokat foglaltak le. A KR NNI Vagyon-visszaszerzési Hivatala a gyanúsítottaktól – minden bizonnyal a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett – nagyértékű járműveket, milliós nagyságrendben készpénzt, műszaki cikkeket, továbbá tizenkettő lovat foglalt le.

Az akciót követően a nyomozók nyolc főt hallgattak ki gyanúsítottként új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt, közülük ötöt bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online