Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: kihagyott büntető is gátolta a gödöllőiek győzelmét

2019-03-02 16:09:36

A tavaszi idény nyitó fordulójában, Dunavarsányban elszenvedett vereség (3-2) után a kikelet első hazai ütközetén nyílt lehetősége kiköszörülni a csorbát Pozder Nenad alakulatának. Arra azonban számítani lehetett, hogy ehhez a tabella középmezőnyében tanyázó vendégeknek is lesz szavuk.


Mint utóbb kiderült, volt is, hiszen az első félidőben úgy lett 1-1- az állás, hogy a kapura veszélyesebb látogatók több lehetőséget is elpuskáztak. A hazai formáció a 11. percben jutott vezetéshez, amikor a jobb oldali szögletből beívelt labdát a felugró védők gyűrűjéből Tóth-Ilkó Áron mintegy 10 méterről a hálóba juttatta. A 39. percben növelhette volna előnyét a kékben játszó gödöllői tizenegy, ám a megítélt büntető gólra váltása során Méhes Pál nem tudott túljárni a szentendrei cerberus eszén.  Kettő-nulla helyett pár perccel később egál lett, miután a vendégek kihasználták a házigazdák védelmi megingását.
A fordulást követően annyiban feltétlenül változott a játék képe, hogy a gödöllői legénység sokkal többet tett a győzelemért. Ehhez azonban a temérdek kínálkozó lehetőség közül legalább egyet ki kellett volna használni. Nos, ez nem ment, így pontosztozkodással zárult a küzdelmes összecsapás.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 17. forduló:
Gödöllői SK – Szentendre VSE 1-1
(1-1)
Gödöllői gólszerző: Tóth-Ilkó Áron.
A Gödöllői SK csapata 29 ponttal, 27-19-es gólkülönbséggel a tabella 4. helyét foglalja el. Következik: Felsőpakony – Gödöllői SK március 9., szombat 14.30 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 17. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Albertirsa SE 3-3
(0-2)
Gödöllői góllövők: Vitárius Tamás (2), Kapdebo Lóránd.
A GEAC együttese 18 ponttal, 38-58-as gólkülönbséggel a csoport tabellájának 10. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online