Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hétpróbás gödöllői arany- és ezüstérem

2019-02-11 07:29:19

A február 9-én és 10-én lezajlott versenyszámok teljesítése után – mindent egybevetve – három férfi és két női összevetésben avattak fedettpályás többpróba bajnokot a fővárosi BOK-csarnokban. A viadalon a Gödöllői EAC a felnőtt férfiak számára megrendezett hétpróba versengésben (60 méter, távolugrás, súlylökés magasugrás, 60 méter gát, rúdugrás, 1000 méter) volt érdekelt, ott viszont hárman is harcba szálltak. Nem is akármilyen eredményességgel!
A 4764 pontos egyéni csúcsig jutott Tóth Zsombor – pályafutása során a felnőttek mezőnyében először – az első, míg a rúdugróból többpróbázóvá avanzsált Szamosi András (4619 pont, egyéni legjobb) a második helyen végzett. Kemenes Ákos 4114 pontos idei legjobb teljesítménnyel a 6. helyen zárta a versenyt. A bajnok és a helyezettek edzője Zsivoczky Attila (képen jobbra), a többpróbázók felkészítésében Szörényi István is segédkezett.


Az összetett országos bajnoksággal párhuzamosan a MASZ nyílt versenyén rajthoz állt résztvevők küzdelmét is figyelemmel kísérhették az érdeklődők. A Gödöllői EAC-ot képviselő atléták közül hárman végeztek érmes pozícióban.
Második hely:
Ajide Dániel (60 méter gát, 8,42 mp)
Harmadik hely:
Répási Petra (60 méter gát, 8,50 mp, idei legjobb), Pótha Johanna (200 méter, 25,83 mp, idei legjobb)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online