Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vágyott pozícióba repítette a gödöllőieket a TF elleni diadal

2019-02-09 19:42:53

NB I. Liga, alapszakasz, 18. forduló:
TFSE – Gödöllői RC 0-3
(-18, -23, -14)

Az Extraligába jutásról határozó kvalifikációs körbe kerülés szempontjából komoly riválisnak tekinthető Budaörs elleni bravúros győzelem után „könnyebb” ellenféllel találkozott Grózer György csapata.  Félvállról azonban nem vehették az összecsapást a gödöllői lányok, hiszen a „kötelező” sikerek (TF, Palota, DVTK) nélkül meghiúsulhat a kitűzött cél.

Adalékként feltétlenül említést érdemel, hogy a hazai társulat játékoskerete két idegenlégióssal bővült, a gödöllőiek kötelékébe pedig jó néhány év elteltével visszatért Mészöly Bianka, aki a harmadik szettben jutott szóhoz.
Ha nem is ment mindig minden zökkenőmentesen, döntően azért az történt a pályán, amit a vendégek akartak. A fordulópontot a második játszma végjátéka jelentette, amikor az egyenlítésre törő TF az utolsó pontoknál elvérzett, majd a harmadik felvonást elég könnyen átengedte riválisának.

A Gödöllői RC csapata 30 ponttal, 34-30-as szett- és 1.369-1.346-os pontaránnyal az NB I. Liga 4. helyezettje. Következik: GRC – Balatonfüred február 17., vasárnap 17 óra, Szent István Egyetem sportcsarnoka.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online