Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem idegenkedtek a D teremben a gödöllői röpis lányok

2019-01-23 19:29:31

NB I. Liga, alapszakasz, 11. forduló:
Gödöllői RC – TFSE 3-0
(20, 17, 15)

Az NB I. Liga nyeretlen sereghajtója elleni mérkőzést tavaly december 9-én kellett volna lejátszani, ám az egyetemi sportcsarnok küzdőterére csöpögő víz miatt ez meghiúsult. Érdekesség, hogy akkor még Penta-Gödöllői RC néven lépett volna pályára a hazai társulat, de az időközben bekövetkezett változás okán az új, január 17-i meccsidőpontra megszűnt a szponzori támogatás, és ezzel együtt a név használata is. Más kérdés, hogy a csarnok küzdőtere – újra a beázás miatt – ekkor sem volt alkalmas játékra, így a klubvezetés nem kísérletezett tovább, hanem a pályaválasztói jogot feladva, a TFSE otthonában, a Győri úti épületegyüttes klasszikusnak számító D jelű termében játszották le az összecsapást.

Ami a találkozó eredményének alakulását illeti, az idegenben hazai pályán játszó gödöllőiek mindvégig uralták annak számukra kedvező változását a legnagyobb ellenállást az első szettben tanúsító „vendéglátó vizitálók” ellen.

A Gödöllői RC csapata 24 ponttal, 28-26-os szett- és 1.149-1.133-as pontaránnyal az NB I. Liga 5. helyezettje. Következik: Kaposvár – GRC január 25., péntek 18 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online