Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fény, jövő, Gödöllő

2018-12-24 11:47:32

Mikulás, Luca-napja, karácsony, szilveszter. Neves napok és ünnepek. Sokan és sokféleképpen megfogalmazták már, mi az, ami közössé teszi az év utolsó hónapjának jeles dátumait. Mivel ebben az időszakban van egymáshoz a legközelebb a napkelte és a napnyugta, kisebb szerep jut a fénynek, ami nélkül nincs élet, és átvitt értelemben, gondolkodás sem.

Ha karácsonykor megállunk egy jó szóra, felkeressük szeretteinket, barátainkat, ismerőseinket és azokat, akik egyedül vannak, fényt viszünk az élet(ük)be. Majd feltöltekezve várjuk, hogy hosszabbodjanak a nappalok, egyre több legyen a fény, amire 2019-ben is nagy szükségünk lesz.

A Gödöllői Hírek szerkesztőségének munkatársai nevében – Márai Sándor alábbi gondolatával – kívánok békés karácsonyt és sikeres jövőt a hírportál olvasóinak és együttműködő partnereinek.
„Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.”
Fedor Gábor


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online