Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három sportág hátországának sikereiről szólt a TÉRFÉL óévbúcsúztató adása

2018-12-15 10:29:30

December 14-én – ebben az évben utoljára – új adással jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös, sportról szóló magazinműsora. A 33. részben az alábbi három sportágra fókuszáltunk.

Felemás őszi bajnoki idényt zártak a Gödöllői KC csapatai
Bajnoki címvédőként vágott neki az NB II-es pontvadászat Északi-csoportjában zajló küzdelemsorozatnak a Gödöllői Kézilabda Club férficsapata. A rajt jól sikerült, három győzelem után azonban jöttek a fiaskók, így a gödöllői legények a 7. helyről várják a tavaszi folytatást. Nem úgy az egyesület serdülő- és a gyermekformációja, akik éllovasként telelhetnek. Bartos Gábor vezetőedzővel és Mácsár Gyula utánpótlásedzővel elemeztünk.


Huszonhetedszer rendeztek Mikulás Kupa úszóversenyt Kistarcsán

Óvodásoknak és kisiskolásoknak rendeztek úszóversenyt december első vasárnapján, Kistarcsán. A 27. alkalommal lebonyolított Mikulás Kupán minden résztvevő nyert, a korcsoportok legjobbja pedig éremmel is gazdagodtak. Stábunk a helyszínen követte figyelemmel az úszópalánták 25, 50 és 100 méteres távokon lezajlott remek hangulatú, izgalmas versengését.


Óvodás és kisiskolás csoportokkal bővül a gödöllői röplabda hátországa

Miközben a Penta-Gödöllői Röplabda Club felnőtt női csapatának alaposan meg kell küzdenie az előrelépésért, az egyesület utánpótlás-nevelő munkája egyre szélesebb bázisra támaszkodhat. Elhagyták Gödöllőt, és a jövő reménységeinek felkutatása érdekében a környező településeken hoztak létre gyerekcsoportokat. Az eddigi eredményekről, illetve a szülők akadémiájáról Horváth Kristóf utánpótlás koordinátort kérdeztük, míg Szabados István utánpótlás vezetőedzővel más témaköröket is érintettünk.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online