Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Úttörő jellegű diplomácia és protokoll verseny a gödöllői egyetemen

2018-12-10 17:28:37

A Budapesti Corvinus Egyetem csapatának győzelmével zárult Magyarország első Diplomácia és protokoll című, meghívásos szakmai versenye a Szent István Egyetem (SZIE) Gödöllői Campusán, ahol a részt vevő 11 csapat közel 4 órán keresztül mérte össze tudását a legkülönbözőbb diplomáciai és protokoll szabályokban. A Diplomácia és protokoll verseny úttörőnek számít, mivel ehhez hasonló eseményt még nem rendeztek hazánkban.
A verseny végeredménye: 1. Budapesti Corvinus Egyetem 2. Kodolányi János Egyetem III. csapat 3. Nemzeti Közszolgálati Egyetem I. csapat. További résztvevők: Kodolányi János Egyetem I-II. csapat, Debreceni Egyetem I-II. csapat, Hatvani Bajza József Gimnázium és Szakgimnázium, Selye János Egyetem, Szent István Egyetem, Nemzeti Közszolgálati Egyetem II. csapat.


A versengéssel egyidőben Gödöllőn a SZIE Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara (SZIE GTK) stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetével (NPRSZ), amiben a két intézmény a jövőre nézve kölcsönösen biztosítja egymás számára a rendelkezésre álló kapacitást, elsősorban az oktatás, a továbbképzések és az utánpótlás-nevelés területén. A dokumentumot Hossó Nikoletta, az NPRSZ elnöke, valamint dr. Káposzta József, a SZIE GTK dékánja látta el kézjegyével (képen). Forrás: SZIE Médiaközpont


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online