Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A katasztrófavédelem lehet úrrá a hulladékkáoszon

2018-10-31 07:28:35

Október 30-án többen is sajtótájékoztatót tartottak a napjainkra kialakult szemétszállítási mizériával kapcsolatosan. Az okokat magyarázó álláspontok – az alábbi két képanyag láttán – erősen eltérőek.
Áttörés november 5-én várható, amikor megrendezik az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás legfőbb döntéshozó szerve, a társulási tanácsának ülését, ahol – egyes hírforrások szerint – személyi kérdések is felmerülhetnek.

Gémesi György társulási elnök és Gyenes Szilárd, a Zöld Híd Kft. megbízott ügyvezető igazgatója az Ökörtelek-völgyi hulladéklerakóban válaszolt a sajtó kérdéseire:


Vécsey László, a gödöllői központú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője az alábbi nyilatkozatot tette a történtekkel összefüggésben:


Október 30-án, az esti órákban a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közérdekű közleményt tett közzé honlapján. Ebben leírták, hogy a nem rendszeres hulladékszállítás szabályairól és az ennek során eljáró állami szervek kijelöléséről szóló kormányrendelet előírása alapján október 31-től visszavonásig a hulladék elszállítása szükségellátás keretében történik az érintett Pest és Nógrád megyei településeken, köztük Gödöllőn is. További tájékoztatás ide kattintva olvasható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online