Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lesz, akinek többet kell fizetni a gödöllői piacon

2018-10-24 10:54:38

Az elmúlt években nem igazán volt jellemző, hogy változzanak a gödöllői piacon a bérlemények esetében alkalmazott tarifák. Átfogó díjmódosulás 2019 januárjától sem lesz, néhány üzlethelyiséget azonban érint a gödöllői városatyák által jóváhagyott ügyvezető igazgatói javaslat.

Két bérlemény bérleti díja emelkedik. Az egyik a csarnokban lévő 112-es számú (virágos), amiért a jelenlegi nettó 45 ezer forint helyett januártól nettó 60 ezer forintot kell fizetni havonta. A másik a mozi bérleti díja, ami a mostan havi, nettó 100 ezer forintról nettó 120 ezer forintra nő.
A főtéri létesítményben elkért összeghez igazítva, drágul a nyilvános mosdók használati díja, 50 forintról a duplájára, alkalmanként. A bérlőknek marad a 400 forintos havi tarifa. A parkolás napidíját 500 forintról 700 forintra emelik.

A fentiekkel szemben csökkentik a Pavilon Büfé bérleti díját, a jelenlegi havi, nettó 145 ezer forintról nettó 135 ezer forintra. Fekete Zoltán, a Piac Kft. ügyvezető igazgatója – akinek időközben egy évvel, 2019. október 31-ig meghosszabbították a Deák téren lévő önkormányzati ingatlanra vonatkozó lakásbérleti szerződését – azzal indokolta a tarifa mérséklését, hogy a vásárlói szokások változásával, a „rohanó” világ hozadékául megfigyelhető folyamat a büfé forgalmának folyamatos csökkenése. A bérlőnél évekre visszamenőleg kialakult gyakorlat a számla késedelmes rendezése.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online