Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lesz-e kormányablak Gödöllő központjában?

2018-10-19 16:15:14

A lakosság részéről többször észrevételként fogalmazódott meg, hogy a Gödöllői Járási Kormányhivatalban történő ügyintézéshez a város szélére, nevezetesen a Kotlán Sándor utcába kell kimenni. A járási hivatal épületének megközelítését a helyi autóbusz járatok sűrítésével igyekeztünk elősegíteni, ami jelentősen megkönnyítette a kijutást, de nem mindenki számára jelentett tökéletes megoldást.

Mások mellett ezek a mondatok szerepelnek abban az előterjesztésben, aminek határozati javaslata arról szól, hogy Gémesi György kapjon felhatalmazást tárgyalások folytatására a Pest Megyei Kormányhivatal vezetőjével, valamint a Gödöllői Járási Kormányhivatal vezetőjével annak érdekében, hogy a gödöllői főtéren lévő épületben kialakított irodahelyiséget a Gödöllői Járási Kormányhivatal hatáskörébe tartozó feladatokkal kapcsolatos ügyintézés céljára a Pest Megyei Kormányhivatal részére felajánlja.

Leegyszerűsítve, arról van szó, hogy a korábban a gödöllői kormányhivatalnak helyet biztosító Szabadság tér 7. szám alatti épület ledózerolása után kialakított irodahelyiségbe visszaengednék az ügyintézést. A minden képviselő által megszavazott felhatalmazás kizárólag a tárgyalások lefolytatására jogosítja fel a polgármestert. Az esetleges bérbeadás részleteit, a szerződéskötés feltételeit a képviselőtestületnek kell majd jóváhagynia.

Kovács Barnabás (MSZP) kérdése kapcsán megtudtuk, hogy 130 négyzetméteres helyiségről van szó, ami az egészségügyi központ felé eső épületblokkban található. A képviselőtestület ülésén jelen volt a Gödöllői Járási Kormányhivatal nemrégiben kinevezett új vezetője, dr. Jávor Ágnes, és helyettese is. A köztisztviselő hozzászólásában elmondta, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal illetékesei már megtekintették a helyszínt, amiről kiderült, hogy kormányablaknak kicsi, pedig ezen a helyen ilyen szervezeti egység lenne kívánatos. A végső szót azonban a kormánymegbízott úr mondja majd ki – fogalmazott Jávor Ágnes.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online