Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A mázli volt a gödöllői focicsapat tizenkettedik játékosa

2018-10-14 17:50:53

A tabellára pillantva, gyakorlatilag most jönnek az igazi megmérettetések a bajnoki idényt a vártnál lényegesen jobban kezdő gödöllői tizenegy számára. A rangadók sorát a Pilis ellen kezdték Pozder Nenad tanítványai.

A tárgyilagosság kedvéért le kell szögezni, hogy a hajtós találkozó végeredménye a helyzetek száma alapján nem tükrözi a realitást, ugyanis a pilisek az első játékrészben legalább négy ziccert hagytak ki, úgy, hogy egyszer Hevesi Milán – balettosokat megszégyenítő mozdulattal – mentett a gólvonalról, és Rácz Márk kapus is bemutatott néhány hatalmas bravúrt.

A második félidő első támadása is pilisi gólszerzési lehetőséggel kecsegtetett, ám a játék sava borsát a szerencsével is barátságot kötött, kék felsőben játszó gödöllőiek érték el a 49. percben. Dolhai Gergő lágyan, mondhatni derékmagasságban ívelte a labdát szabadrúgásból a pilisi kapu előterébe. A vendégek cerberusa valószínűleg a bőrgolyó útját követte a szemével, ám Schlemmer Balázs „belepiszkált” a labdába, ami védhetetlenül pattogott a vizitálók kapujába.
Előnye birtokában visszaállt a gödöllői tizenegy, és jöttek a frissítő cserék is. A pilisiek ekkor már inkább támadgattak, de minden akciójukban akadt veszély. Betalálni azonban képtelenek voltak, mi több, a 76. percben újra kapituláltak: a bal oldalról érkező labdát Tóth-Ilkó Áron (képen balra, 15-ös mezben) lekezelte, bal lába elé pöccintette, majd mintegy 20 méterről hatalmas gólt ragasztott pilisi kapu jobb felső sarkába. Mint utóbb kiderült, ezzel el is dőlt a három bajnoki pont sorsa, mert a vendégek – magukon kívül – a mázliban sem bízhattak.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 9. forduló:
Gödöllői SK – Pilisi LK-Legenda Sport 2-0
(0-0)
Góllövők: Schlemmer Balázs, Tóth-Ilkó Áron.
A Gödöllői SK csapata 22 ponttal, 15-5-ös gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Nagykáta SE – Gödöllői SK október 20., szombat 14 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 9. forduló:
UFC Gyömrő II. – Gödöllői EAC-SZIE 2-1
(1-0)
Gödöllői gólszerző: Vitárius Tamás.
Nyolc mérkőzés alapján a GEAC együttese 8 ponttal, 21-33-as gólkülönbséggel a csoport tabellájának 12. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online