Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Erős a gyanú, hogy elaludt a turistabusz sofőrje

2018-09-18 10:33:20

A rendőrség lezárta a nyomozást abban a tavaly nyáron történ közlekedési balestben, amiről annak idején hírportálunk is beszámolt – olvasható a police.hu oldalon.

A nyomozás adatai szerint egy 50 éves férfi 2017. július 10-én 5 óra 35 perckor az általa vezetett autóbusszal közlekedett Bag területén, az M3 autópálya bal pályatesten Hatvan irányából Budapest irányába. Haladása során az autópálya 41-es kilométerszelvényénél a megalapozott gyanú szerint elaludt, majd a pályatest melletti jobb oldalon lévő útpadkára lehaladt, ahol a szalagkorlátnak ütközött. Az ütközés következtében az autóbusz a pályatest melletti füves árokba borult.
A baleset következtében a buszon utazó 39 fő közül 10 személy súlyos, 11 személy pedig könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a férfit tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online