Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Október első napjáig tart a nevezés a GKRTE év végi gasztronómiai versenyére

2018-09-10 17:10:29

A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) és a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi-, Vendéglátó-ipari- és Idegenforgalmi Kara 2018-ban is megrendezi a dr. Ketter Lászlónak emléket állító hagyományőrző gasztronómiai versenyét. A szakmai évadzáró konferenciával egybekötött esemény december 4-én, kedden 8 órakor kezdődik a főiskola oktató kabinetjében (Budapest, V. kerület Alkotmány u. 9-11.).

A Benke László olimpiai bajnok mesterszakács szakmai irányításával működő zsűri ezúttal a pulykából – de lehetőleg nem a pulyka melléből – készült előételek vagy levesek és főételek, valamint gesztenye felhasználásával készült desszertek minősítését, értékelését, az „Első Magyar Fehérasztal Lovagrend” vándordíjának, a főtámogató Gallicoop Zrt. elismerő címének, illetve a verseny támogatói által felajánlott díjak odaítélését végzi.
A versenyre három kategóriában jelentkezhetnek a 3-5 fős csapatok: a hagyományőrzők (civil szervezetek, önkormányzatok, intézmények képviselői), a szakemberek (éttermek, vendéglők, szállodák szakemberei) és vendéglátó-ipari szakmunkás-, szakközépiskolai tanulók, főiskolai- és egyetemi hallgatók külön-külön elbírálásban részesülnek.

Jelentkezni legkésőbb október 1-jéig (hétfő) lehet, postai úton a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület 2100 Gödöllő, Patak tér 7. címén, illetve az egyesület gkrte@vnet.hu. email elérhetőségén.
A GKRTE XVII. dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Versenyével kapcsolatosan további részletek és információk az ide kattintva elérhető felhívásban olvashatók.


Az Invitel IP TV és Digitális kábeltévé előfizetéseivel HD minőségben is élvezheti a TV csatornák műsorait.

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online