Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vezetőváltás a gödöllői Erkel iskolában

2018-08-13 17:12:09

Február végén három gödöllői székhelyű oktatási intézmény vezetői álláshelyére hirdetett pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztere. A felhívásra március végéig lehetett jelentkezni. A kandidálások értékelése után eldőlt, hogy kik irányíthatják az érintett tanodákat augusztus 16-ától.

Érdeklődésünkre Eich László, a Dunakeszi Tankerületi Központ tankerületi igazgatója az alábbi választ adta:
- Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkára Gödöllő Város köznevelési intézményei vonatkozásában a következő intézményvezetői kinevezésekről döntött. A Gödöllői Török Ignác Gimnázium intézményvezetőjének Fábián Bertalant, a Fédéric Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetőjének Buka Enikőt nevezte ki öt év időtartamra, a Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola intézményvezetőjének Géczi Ildikót nevezte ki egy év időtartamra.
Géczi Ildikó 2019. augusztus 15-ig szóló kinevezésével kapcsolatosan a tankerületi igazgató elmondta: a minisztérium a döntési folyamat során minden körülményt, köztük a véleményezésre jogosultak javaslatait, valamint a szakmai szempontokat mérlegelve, és az intézmény jövőjét szem előtt tartva határozott úgy, hogy a Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola intézményvezetőjét egy év időtartamra bízza meg az intézményvezetői feladattal. A pályázati eljárás lebonyolítása, valamint a döntés meghozatala a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően zajlott.

A kinevezett személyek közül ketten, Fábián Bertalan és Buka Enikő régi-újnak számítanak az irányítói tisztségben, amit 2023. augusztus 15-ig láthatnak el. Géczi Ildikó esetében más a helyzet, ő – a pályázaton nem induló eddigi vezető, Varga Ildikó utódjaként – újoncnak számít az Erkel iskola élén.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online