Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Átlépte a gödöllői kastély kapuját az állandó kiállítás hárommilliomodik látogatója

2018-07-27 07:38:13

Az 1996-os nyitás óta a világ minden égtájáról sok-sok vendéget fogadott a Gödöllőn található, legnagyobb alapterületű hazai barokk kastély, Erzsébet királyné – Sisi – kedvenc magyarországi tartózkodási helye. A történelmi környezetben, hatalmas angol tájképi kerttel ölelt épületegyüttes évek óta jeles helyszíne a különlegességeket keresőknek – olvasható a műemlék-együttest működtető gazdasági társaság által kiadott sajtóközleményben.

Az idei esztendő nem csak azért fontos a kastély számára, mert minden eddiginél színesebb programkínálattal várja fesztiváljain, családi hétvégéin, zenei eseményein a különböző korosztályok képviselőit, hanem azért is, mert a családbarát szolgáltatásairól közismert intézmény kapuit július 26-án átlépte az állandó kiállításának hárommilliomodik látogatója.
A szerencsés, kulturális eseményekre érvényes belépőjeggyel és egyéb meglepetésekkel is megajándékozott vizitáló egy fiatal pár, volt, akik – a kastély közösségi oldalán megjelentek szerint – nem kívánták felfedni, hogy melyikük volt a „kiválasztott”.


A jeles esemény kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a 3 millió óriási szám, és azt is jelzi, hogy töretlen az érdeklődés a gödöllői kastély iránt. A kiállításokon kívül az épület és annak parkja koncertek, fogadások, vacsorák és esküvők otthona. A becslések alapján ezt a csodálatos helyszínt az elmúlt 22 évben összesen már mintegy 6 millióan látták.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online