Vissza normál nézetbe Nyomtatás

AKÍKhez közel áll az írás és a verselés

2018-07-20 17:51:42

Annak ellenére, hogy több gödöllői kötődésű tagja is van, a helybéliek körében kevéssé ismert a csaknem hat és fél esztendeje megalakult isaszegi Alkotók, Költők, Írók Klubja, rövidített nevén az AKÍK.

A különböző témájú verses- és novellás kötetekkel, a múltat és a jelent idéző történetek közkinccsé tételével folyamatosan jelentkező kulturális csoport július 19-én, a kora esti órákban Gödöllőn mutatkozott be: méghozzá a Hunyadi János úton találhat Pure Coffee and more elnevezésű kávézó által kínált romantikus környezetben. Az élet ízei című hangulatos lírai est iránti érdeklődés jól mutatta, hogy megtelt a vendéglátó-egység belső terme.


Sikert aratott és különös érzelemvilágot kölcsönzött az eseménynek, hogy a klub művészei által jegyzett és a helyszínen felolvasott versekhez, írásokhoz diszkrét aláfestő zenét szolgáltatott a gitáron játszó Lengyel Laura, valamint tangóharmonikás Homolya Sándor.

Munkatársunk érdeklődésére Haász Irén klubvezető elmondta: a közeljövőben több, hasonló jellegű esetet szeretnének rendezni, ahol népszerűsíthetik az alkotó tagság műveit. Céljuk, hogy egyfajta rendszerességgel jelenjenek meg akár Gödöllőn, akár a környező településeken, mert tudják és hiszik, hogy az általuk képviselt kultúra befogadására is egyre nagyobb igény mutatkozik az emberek körében.


Az Invitel IP TV és Digitális kábeltévé előfizetéseivel HD minőségben is élvezheti a TV csatornák műsorait.

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online