Vissza normál nézetbe Nyomtatás

AKÍKhez közel áll az írás és a verselés

2018-07-20 17:51:42

Annak ellenére, hogy több gödöllői kötődésű tagja is van, a helybéliek körében kevéssé ismert a csaknem hat és fél esztendeje megalakult isaszegi Alkotók, Költők, Írók Klubja, rövidített nevén az AKÍK.

A különböző témájú verses- és novellás kötetekkel, a múltat és a jelent idéző történetek közkinccsé tételével folyamatosan jelentkező kulturális csoport július 19-én, a kora esti órákban Gödöllőn mutatkozott be: méghozzá a Hunyadi János úton találhat Pure Coffee and more elnevezésű kávézó által kínált romantikus környezetben. Az élet ízei című hangulatos lírai est iránti érdeklődés jól mutatta, hogy megtelt a vendéglátó-egység belső terme.


Sikert aratott és különös érzelemvilágot kölcsönzött az eseménynek, hogy a klub művészei által jegyzett és a helyszínen felolvasott versekhez, írásokhoz diszkrét aláfestő zenét szolgáltatott a gitáron játszó Lengyel Laura, valamint tangóharmonikás Homolya Sándor.

Munkatársunk érdeklődésére Haász Irén klubvezető elmondta: a közeljövőben több, hasonló jellegű esetet szeretnének rendezni, ahol népszerűsíthetik az alkotó tagság műveit. Céljuk, hogy egyfajta rendszerességgel jelenjenek meg akár Gödöllőn, akár a környező településeken, mert tudják és hiszik, hogy az általuk képviselt kultúra befogadására is egyre nagyobb igény mutatkozik az emberek körében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online