Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Roxiget Fesztivál: gödöllői bandák, jelentkezzetek!

2018-07-15 11:10:56

Immár tizenhárom éve, azaz: 2005 óta minden év szeptemberében megrendezik a Roxiget Rockzenei fesztivált és tehetségkutató versenyt. A Közép-Magyarországi Régió legjobb amatőr rockbandáját kereső kulturális megmérettetés helyszíne eddig Szigetszentmiklós volt, idén azonban Dunaharaszti lesz a házigazda szeptember 1-jén, szombaton. A szervezők hírportálunkhoz is eljuttatták azt a felhívást, ami alapján az érdeklődő gödöllői és környékbeli zenekarok augusztus 1-jéig élhetnek a jelentkezés lehetőségével.

A tizennegyedik alkalommal lezajló verseny győztes zenekara 100 ezer forint értékű hangszer- és hangtechnikai utalványt nyer, illetve nyereményként videoklipet készíthet a Rózsa Produktum stábjával. A döntős zenekarok közül egy zenekar fellépési lehetőséget nyer a Mobilmánia, egy másik pedig Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar egy fővárosi, vagy vidéki nagyvárosban szervezett koncertje előtt, valamint további nyereményként több, a zsűri által kiválasztott zenekar fellépési lehetőséget nyerhet a 2019-es Zorall Sörolimpia egyik színpadán, illetve a Vagabond Korzó 2019 évi rendezvényén. A verseny győztes zenekara bejut az „Öröm a zene” sorozat végső döntőjébe, amit az októberi Budapest Music Expo rendezvény keretében a Hangszeresek Országos Szövetsége (HANOSZ) rendez. Itt a fődíj:1 millió forint értékű hangszer- és hangtechnikai eszközbeszerzés, továbbá 2 millió forint az Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Hangfoglaló Program felajánlásában.

További információk a dunaharaszti rendezvényről, a díjakról, a zsűri tagjairól és a jelentkezésről ezen a honlapon, vagy az itt elérhető plakáton olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online