Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Él-e Gödöllő a piacfejlesztési pályázati lehetőséggel?

2018-07-06 10:34:21

Újabb pályázati felhívás jelent meg: augusztus 27-től helyi piacok fejlesztésére nyújthatnak be támogatási kérelmeket a budapesti agglomerációba tartozó és a 10 ezer főt meghaladó Pest megyei települések – olvasható a pestmegye.hu oldalon.

A közel 90 településre vonatkozó pályázat célja önkormányzati tulajdonú helyi piacok kialakítása, fejlesztése, ezáltal a helyi gazdaság erősítése, az adott településen a kereskedelmi és szolgáltató funkciók bővítése, a helyi termelők, a mezőgazdasági termeléssel, feldolgozással és értékesítéssel foglalkozó vállalkozások piacra jutásának elősegítése, helyben történő értékesítési lehetőségeik bővítésével, feltételeik javításával.

Az akár a gödöllői városi piacot is érintő lehetőségről tudni érdemes, hogy a rendelkezésre álló forrás 2 milliárd forint. Az elnyerhető támogatás mértéke 20-150 millió forint (új piac kialakítása esetén, függően a támogatható tevékenységtől), illetve 10-100 millió forint (meglévő piac fejlesztése esetén, függően a támogatható tevékenységtől). A támogatás intenzitása 70-90% (függően a település adóerő-képességétől).
További információk a Magyar Államkincstár honlapján olvashatók.

Kapcsolódó cikk: Megszüntetik a gödöllői piaccsarnok beázását


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online