Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Célt tévesztett képviselői meghívás

2018-07-05 11:04:46

Június 21-i, Drámaivá vált a szemét-helyzet Gödöllőn (is) című írásunkban összefoglaltuk a gödöllői képviselőtestület ülésének egyebek napirendi pontjában megtartott tájékoztatón elhangzottakat, majd megszólítottsága miatt kikértük Vécsey László véleményét is az ügyben. A gödöllői központú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője – többek között – úgy reagált megkeresésünkre, hogy Gémesi állítólag meghívta őt valami megbeszélésre, miközben semmilyen formában, semmilyen meghívót nem kapott tőle.

Ez utóbbi mondatra L. Péterfi Csaba, a gödöllői polgármesteri hivatal polgármesteri kabinetirodájának vezetője, kommunikációs igazgató – bizonyító erejű mellékletek csatolásával – az alábbi sorokat juttatta el szerkesztőségünkhöz:
Vécsey László országgyűlési képviselővel készült interjúja során felmerült, hogy képviselő úr véleménye szerint nem kapott meghívást a Zöld Híd egyeztetésre. A mellékletben csatoljuk az elküldött meghívókat, amelyek mind e-mailen, mind postai úton elmentek képviselő úr részére. Sajnáljuk, hogy Vécsey László úr nem nézi levelezéseit, így talán ezért nem emlékszik a meghívókra, és csakis ez az oka, hogy az egyeztetésen nem vett részt
A Zöld Híd egyeztetésén egyébként Rétvári Bence országgyűlési képviselő titkára útján képviseltette magát. Örülünk, hogy ő figyelemmel kíséri levelezésit és figyelmet fordít körzetére.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online