Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Borulás a sztrádán, autó-tűz a Dózsa György úton

2018-06-28 10:22:42

Június 27-e – sajnálatos módon – nem „pihenőnapként” vonul be a gödöllői tűzoltók életébe. A délelőtti órákban egy autópályán történt balesetnél, délután pedig egy Dózsa György úti autó-tűznél akadt dolguk. Az esetekről Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatta hírportálunkat.

Felborult egy személyautó az M3-as autópálya 19-es kilométerénél, Mogyoród közelében. A gépkocsiban ketten utaztak. Egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett, ezért őket a mentők kórházba szállították. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, valamint a kerekeire állították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.


Kigyulladt egy gépkocsi motortere Gödöllőn, a Dózsa György úton. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a tüzet eloltották, ezzel megakadályozták a lángok továbbterjedését. A gödöllői hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a még izzó részeket eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, személyi sérülés nem történt. Fotók: PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online