Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bizsu féltékeny lett Sanyira a gödöllői kutyasétáltató napon

2018-06-03 10:46:25

Az idén 50 éves, állateledel-gyártással foglalkozó Royal Canin június 2-án a felelős kutyatartás jegyében szervezte meg DogWalk elnevezésű rendezvényét Gödöllőn, a királyi kastéllyal szemközti területen – olvasható az rendezvényről kiadott és szerkesztősünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Az eseményen bemutatót tartott Kivágó Arnold, kutyakiképző, többszörös magyar bajnok, 2016-os munkakutya világbajnok, a Veresegyházi Kutyaiskola, a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület és a Gödöllői Kutyasport Központ. A Royal Canin táplálási szaktanácsadással és egyéb színes programokkal várta a felelős gazdikat és kutyáikat.

A közös kutyasétáltatást Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy tagja indította el. A menet tagjai két távot teljesíthettek, szem előtt tartva a kutyák testméretét és korát. A szervezők arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy a tudatos életmód nem csak az emberek életében játszik kiemelkedő szerepet. Fontos, hogy a házi kedvenceket biológiai szükségleteiknek megfelelően tápláljuk, tartsuk és gondozzuk. Ezért nemcsak a gazdiknak, hanem kutyáiknak is szükségük van elegendő, a szabadban eltöltött időre és testmozgásra.


Varga Győző idős kutyájával, Bizsuval érkezett a Royal Canin rendezvényére. A népszerű zenei formáció énekese 11 éves golden retrieverével állt a közös kutyasétáltatás élére. Bizsu egészen addig jól érezte magát, amíg meg nem jelent a színen Sanyi, a 8 hónapos Westie, aki azonnal elrabolta Varga Győző szívét.
- Bizsu tudja, hogy ő a család szeme fénye, akit mindenki szeret és kényeztet, ezért rosszul viselte, amikor ölbe vettem a tüneményes Westie-t, Sanyit. Kicsit rá is mordult a kölyökkutyára, de szerintem csak jelezte, hogy továbbra is egyedüli kutyaként tart rám igényt – mondta nevetve az énekes.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online