Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Összerajzolhatják a gyerekek a gödöllői LIDL-áruház parkolóját

2018-05-30 17:26:26

Június 6-án, szerdán 9 és 12 óra között Varázskréta címmel aszfaltrajz-verseny helyszíne lesz a gödöllői LIDL-áruház lezárt parkolója. Az eseményt a Gödöllői Rendőrkapitányság és a városvezetés szervezi a gyermeknap alkalmából, hagyományteremtő szándékkal.
A megmérettetésen 4 fős csapatok versenyeznek majd három kategóriában. Alsó tagozatos diákok (1-4. osztály), felső tagozatos tanulók (5-8 osztály), illetve középiskolás fiatalok (9-12. osztály) mérik össze kreativitásukat a biztonságos világ és a biztonságos közlekedés témakörben.

A szervezők a rendezvénnyel lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek és a fiataloknak, hogy megmutassák, mit jelent számukra a biztonság, mit gondolnak arról, ha azt hallják iskolai vagy cyber erőszak, miként akadályoznák meg, hogy a kábítószer beszivárogjon saját, illetve társaik életébe. Mit jelent számukra a biztonság, ha gyalogosként kilépnek az utcára, beülnek szüleik mellé az autóba, vagy kerékpárral önállóan közlekednek.

Amíg a zsűri a rajzok értékelésével foglalkozik, az érdeklődő és vállalkozó szellemű fiatalok bűnmegelőzési és balesetmegelőzési témájú tesztlapokat tölthetnek ki, jó válaszok esetén apróbb ajándékok fejében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online