Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőre érkezik az Invitel nyári rendezvénysorozata

2018-05-25 14:33:54

Május végén indul el az Invitel rendezvénysorozata, melynek következő állomása Gödöllő lesz. A távközlési cég a város hagyományos gyermeknapi rendezvényén számos izgalmas és interaktív programmal várja az érdeklődőket, akik a helyszínen tájékozódhatnak majd a legújabb nyári csomagajánlatokról is.

Az Invitel szeretné minél jobban megismerni a szolgáltatási területén élőket, ezért idén nyáron is számos városba ellátogat. A vállalat régóta törekszik arra, hogy támogassa a minőségi televíziózás és a tudatos internethasználat terjedését, ezért minden lehetőséget megragad szolgáltatásai fejlesztésére. A nagysebességű internetnek köszönhetően új lehetőségek nyílnak meg az élet számos területén, így a munka, a tanulás vagy a szórakozás során – többek között ezt is szeretné megmutatni az Invitel rendezvénysorozatának keretében.

A városi gyermeknap résztvevői az Invitel standjánál számos érdekes programon vehetnek részt. Kipróbálhatják például az Xbox készüléket, mellyel különböző sportjátékokban tesztelhetik ügyességüket, a vállalkozó kedvűek pedig részt vehetnek egy mini lego város megépítésében is. A látogatók emellett egy izgalmas játékkal, a batakkal tehetik próbára gyorsaságukat, mely többféle játékmódban teszteli a reakcióidőt. Az Invitel természetesen számtalan más aktivitással is készül kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt, köztük színező sarokkal és krétafallal.


Az érdeklődők a színes programokon túl megismerkedhetnek az Invitel nyári ajánlatával: 12 hónapos határozott idejű szerződés esetén a cég új ügyfelei a tévé-, internet- és telefonszolgáltatás együttes megrendelésével, a televízió szolgáltatást 6 hónapon keresztül díjmentesen vehetik igénybe. Sőt az Invitel kínálatában most kamatmentes részletre elvihető Sony SmartTV is megtalálható, amely jó választás lehet azoknak, akik szeretnék megtapasztalni a gyors internetben rejlő előnyöket. Az okostelevízió ugyanis nemcsak a HD adás és az interaktív tévézés miatt jelent igazi élményt, de internetezhetünk, YouTube videókat nézhetünk vagy akár a Facebookra is csatlakozhatunk a segítségével.

Látogasson el Ön is május 27-én, vasárnap a gödöllői gyermeknapon az alsóparki Világfához, az Invitel standjához: hozza el családját, játsszanak ajándékokért és hangolódjunk együtt a nyárra!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online