Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A polgármesternek mindent szabad?

2018-05-12 17:13:43

Gödöllő város polgármestere részére a személygépkocsi és a mobiltelefon használatát a lokálpatrióta klubos többségű képviselőtestület jóváhagyásával az önkormányzat közpénzből hosszú évek óta biztosítja. Azt viszont nem szabályozták, hogy a város első embere – a munkavégzéssel összefüggő feladatok ellátásán túl – milyen feltételek mellett intézheti magáncélú ügyeit.

Köztudott, hogy a polgármester egyéni érdekeinek megvalósítása céljából, a választópolgárok felhatalmazása nélkül olyan tevékenységbe kezdett, amivel súlyos gazdasági hátrányt okozhatott Gödöllőnek, a város lakosságának. Ténykedéséhez szinte kontroll nélkül élvezte a képviselőtestületi többség támogatását, anélkül, hogy elkülönített kimutatásban számon kérték volna tőle a közpénzek közérdekű és magáncélú felhasználását.
Egyesületünk 2017 óta nem kapott választ sem a gépkocsi-, sem pedig a mobiltelefon használatra vonatkozó közérdekű adatigénylésre, ezért továbbra is kiemelt érdeklődéssel várjuk a kért adatok nyilvánosságra hozatalát.

Joggal merül fel a kérdés: a polgármester által létrehozott Új Kezdet Párt alapítása, az országjárás, a szervezés, a tévés szereplések, az LMP-vel megtartott közös rendezvények, a választási kampányban való aktív részvétel vajon összefüggésben van-e a város érdekében végzett munkájával, vagy magáncélú közpénzköltésnek minősül? Nem beszélve arról, hogy a fentiek érdekében történt távollétek idejére mennyit áldozott fel éves szabadságából… Vörös István elnök, Szót Kérünk a Közjóért Egyesület


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online