Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Júniustól megszűnik a fizetőparkolás a gödöllői vasútállomáson

2018-05-08 10:37:12

A Rákos – Hatvan vasútvonal korszerűsítés okán Gödöllőn számos fejlesztés valósul meg. Ezek közül az élre kívánkozik a Köztársaság úti autós felüljáró megépítése, aminek jövő őszre prognosztizált elkészültéig ideiglenes útátjárót kell építeni, mivel a felüljáró és a rámpák a meglévő utat elzárják. Tekintettel arra, a cseppet sem mellékes körülményre, hogy a környéken terelési lehetőség nincs (a Köztársaság út forgalma az egyetem területén keresztül nem terelhető el, és Máriabesnyőn keresztül sincs terelésre alkalmas útvonal), olyan megoldást kell alkalmazni, ami érinti a vasútállomáson néhány éve létesített P+R parkolók igénybevételét.

Ennek következtében hamarosan két, a parkolási rendet és a taxiállomások elhelyezését érintő változás lép életbe a gödöllői vasútállomáson.
• Az egyik az, hogy a taxisok négy, a P+R parkolóövezet szélén lévő várakozóhelyét június 2-ától a Királyi váró előtti területen alakítják ki, miközben a vasútállomás épülete előtt megmarad a három férőhelyes droszt.
• A másik változást az jelenti, hogy felszámolják a Királyi váróval szemközti területen (13-as zóna) a fizetőparkolást, ezáltal a terület június 2-ától díjmentesen, a P+R funkciót betöltő módon lesz használható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online