Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kriptába zuhant egy idős nő a gödöllői köztemetőben

2018-05-06 17:43:24

Beesett egy 2,5-3 méter mély kriptába egy nő a gödöllői, Dózsa György úti köztemetőben május 6-án, a délutáni órákban – adta hírül a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjére hivatkozva az MTI.
Csámpai Attila azt is elmondta: az idős asszony egyelőre ismeretlen körülmények között esett a márvánnyal fedett kriptába. A helyszínre több mentőegység és mentőhelikopter érkezett, utóbbi másfél kilométerre tudott leszállni a temetőtől. A súlyosan, de az előzetes orvosi vélemény szerint nem életveszélyesen megsérült, eszméletlen állapotba került nőt autóval vitték a mentőhelikopterhez, amivel kórházba szállították.

Érdeklődésünkre Csámpai Attila annyit fűzött hozzá az esethez, hogy nagy valószínűséggel az idős hölgy azért zuhant bele a kriptába, mert annak márványfedése eltört. Hogy pontosan mi okozhatta a szerencsétlenséget, egyelőre nem tudni. Az ügyben a rendőrségnek van hatásköre, hogy vizsgálódjon.


A közelben tartózkodó, a jajgató segítségkérésre figyelmes szemtanúk elmondása szerintaz idős hölgy nekitámaszkodhatott a fejkőnek, ami a sírbolt felé dőlve, beszakította a fedőlapot. Az egyensúlyát vesztő asszonyt tulajdonképpen a fejkő ránthatta magával, és így zuhant hanyatt esve a kriptába. Nagy a valószínűsége, hogy a fejét a kettétört gránitlap kiálló részébe ütötte be.

Frissítés:
Az idős asszony a kórházba szállítást követően, a gondos orvosi ellátás ellenére a baleset napjának estéjén belehalt sérüléseibe.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online