Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jó csere is kellett a gödöllői tizenegy első tavaszi győzelméhez

2018-05-05 19:02:54

A Táncsics Mihály úton már jó ideje arra várnak, hogy megszerezze első tavaszi bajnoki sikerét a gödöllői tizenegy. Az a csapat, amely február 25-e óta, tíz forduló alatt mindössze három pontot (három döntetlen) tudott felhalmozni, amivel csak a Sülysápot (2 pont) előzi meg a tavaszi tabellán.

Hiába volt kezdeményezőbb a mérkőzés kezdetén a hazai társulat – egy, kapufát eltaláló lövést leszámítva –, semmilyen veszélyt nem jelentett a vizitálók ketrecére. Ráadásul, bő félóra elteltével hátrányba került Sebestyén Ferenc csapata, miután a jobb oldali szabadrúgásból a tizenhatos területére lőtt labdát a képen fekete mezben látható gödöllői hálóőr, Fehér Zoltán nem előre öklözte ki, hanem jó magasan a háta mögé, így a gólvonal előtt lehullott játékszert a dunavarsányiak játékosa egy lépésről könnyedén a hálóba terelte.


A fordulást követően egy másik Gödöllő lépett pályára. Érezhető volt, hogy ebben a játékrészben szinte egykapuzó házigazdák nem nyugszanak bele az újabb fiaskóba. A hazai gólcsend az. 57. percben tört meg, amikor Méhes Pál a vendégek kapusát elfektetve talált be. Ezt követően pedig a nem sokkal korábban csereként beállt Mudroch Mendel percei következtek: a gödöllői csatár a 77. percben a zöld felsőben játszó rivális jobbhátvédjét lefutva emelte át a bőrgolyót a vendégek cerberusán, majd tíz perccel később – megelőzve védőjét – a jobb oldalról élesen kapu elé lőtt labdát juttatta a varsányiak hálójába.

A gödöllői tizenegy 182 naptári napja győzött utoljára a Pest megyei I. osztályú bajnokság most zajló idényében. Hazai pályán legutóbb még ennél is régebben, tavaly szeptember 30-án, a Százhalombatta ellen szerzett három pontot a GSK legénysége.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 26. forduló:
Gödöllői SK – FÉMALK-Dunavarsány 3-1
(0-1)
Gödöllői góllövők: Mudroch Mendel (2), Méhes Pál.
A Gödöllői SK csapata 20 ponttal, 30-43-as gólkülönbséggel a tabella 13. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Sülysápi SE május 19., szombat 17 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online