Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két mázsa felett járt a fekvenyomó bajnok gödöllői tűzoltó

2018-05-03 17:06:18

Április 20-22. között Győrben, az Olimpiai Centrumban rendezték meg a Visegrádi négyek World Cup erőemelő és fekvenyomó versenyét. Hazán első ízben volt a házigazdája a viadalnak, amin tizenkét ország közel 400 versenyzője vett részt.

Az erős emberek népes mezőnyében a Gödöllő Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója, Kovács Krisztián tűzoltó főtörzsőrmester is versenyzett, aki első helyet szerzett a háromnapos megmérettetés alatt az Open -125 kilogrammos EQ fekvenyomás kategóriában, 210 kilogrammos teljesítménnyel.

Kovács Krisztián 2009 óta versenyez, és mind országos, mind helyi szinten egyre jobb eredményeket ért el. Négy éve sikeres bírói vizsgát szerzett a World Powerlifting Congress Hungary bírói bizottság előtt. Hivatása kitűnően összefér sportkarrierjével, hiszen a sport révén kamatoztatott kitartása szolgálatteljesítés közben is megmutatkozik, amit számos káreset során bizonyított már – osztotta meg a hírt szerkesztőségünkkel Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Fotó: Kovács Krisztián


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online