Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négy játszmában adta meg magát a Budaörs a gödöllői röplabda-csapatnak

2018-05-01 19:47:22

NB I. Liga, helyosztó a 3. helyért (Extraligával együtt 9. helyért), 1. mérkőzés:
Penta-Gödöllői RC – Budaörsi DSE 3-1
(24, -20, 14, 18)

Egy híján húsz éve történt meg, hogy a gödöllői női csapat kiszorult az ország legjobb nyolc együttesét számláló mezőnyből. A reméltnél elkeserítőbb szereplést egy módon lehetett szebbé tenni. Nevezetesen azzal, ha a – napokban a Penta-GRC illetékesével kétéves szerződéshosszabbításban megállapodott Grózer György által irányított – hazai különítmény megkaparintja az egyszámjegyű pozíciót. Ehhez tanácsos volt nyerni a párharc május 1-jei nyitányán.


A színvonalában igencsak mérsékelt ütközeten hamar nyilvánvalóvá vált, hogy az a csapat lesz a befutó, amelyik stabilabb alapjátékkal tud előrukkolni. A kék szerelésben pályára lépett hazaiak trénere, miután kénytelen volt nélkülözni a Törökországban strandröplabdázó Lutter Esztert, úgy döntött, hogy csatasorba küldi a fiatalokat. A szoros végjátékkal zárult első játszma őt igazolta, a második kevésbé. Viszont a harmadik, majd a negyedik etapra – gödöllői szemszögből nézve – helyreállt a rend, így a lelkesedésből is jól vizsgázó Penta-hatos került közelebb a 9. hely magkaparintásához.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Gödöllő javára. A második mérkőzést május 8-án, kedden 18 órától rendezik meg Budaörsön, az Illyés Gyula Gimnázium tornacsarnokában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online