Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői focitanulság: gól nélkül nem lehet nyerni

2018-04-28 19:07:39

Beszédes volt a találkozó várható végkimenetelét illetően, hogy a tabella második helyén tanyázó hazai gárda a tavasszal még nyeretlen gödöllői tizenegyet látta vendégül. Sok jóra tehát nem számíthattak a sikertelenségük miatt a kiesés szempontjából veszélyt jelentő pozíciók felé sodoródó vizitálók.

A látottak alapján esély sem volt arra, hogy boruljon a papírforma, hiszen a gödöllői alakulat tagjai szinte semmilyen veszélyt nem jelentettek a házigazdák kapujára. Mindeközben a vendéglátók – a duplázó Tóth Attila révén – kétszer is betaláltak, ezáltal különösebb gond nélkül tartották otthon a három bajnoki pontot.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 25. forduló:
Dabas-Gyón FC – Gödöllői SK 2-0
(1-0)
A Gödöllői SK csapata 17 ponttal, 27-42-es gólkülönbséggel a tabella 13. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – FÉMALK-Dunavarsány május 5., szombat 16.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport 24. forduló:
Gödöllői Egyetemi AC – Pomáz-ICO SE 0-5
(0-2)
Huszonkét mérkőzés alapján a Gödöllői EAC együttese 6 ponttal, 33-100-as gólkülönbséggel a csoport tabellájának 15. helyezettje. Játékosok jogosulatlan szerepeltetése miatt a GEAC-tól 5 pontot levontak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online