Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Óvoda- és útfelújításra pályázik a gödöllői önkormányzat

2018-04-26 11:15:59

Április 19-i ülésükön két, fejlesztést szolgáló pályázaton történő részvételről döntöttek a gödöllői képviselőtestület tagjai.

Az egyik a Palotakerti Óvoda energiahatékonyságát növelő beruházás (homlokzati szigetelés, nyílászáró-csere) megvalósítása, ami az előzetes számítások szerint 39 millió forintba kerül. Sikeres kandidálás esetén az önkormányzatnak 50 százalékos önrészt (19,5 millió forint) kell biztosítania, amit a város idei költségvetése intézményi fejlesztési előirányzatának terhére vállaltak be.
Egy másik, a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt pályázat a belterületi utak szilárd burkolattal történő felújítására biztosít forrást. A gödöllői településvezetés a Blaháné út és a Rét utca csomópontját, valamint a Szent-Györgyi Albert utca (egyetemi bejáró) Szabadság út és a vasúti híd közötti szakaszát jelölte ki kedvezményezett területnek. A tervezett rekonstrukciók 48,5 millió forintot emésztenének fel, amihez 30 százalékos, a helyi büdzsé fejlesztési tartalékából kigazdálkodható önrész (14,5 millió forint) megfizetése szükséges.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online