Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újabb fiaskóhoz vezetett a gödöllői tizenegy gólínsége

2018-04-22 18:07:14

Minden egyes újabb fordulóban lejátszott meccs reményt ad arra, hogy a gödöllői csapat megszerzi első tavaszi szezonbeli győzelmét a bajnokságban. Így volt ez a Nagykáta ellen is, ám nem a házigazdák szája íze szerint alakultak a dolgok.

A veszélyesebben támadó vendégek az első negyedóra végén mattolták a másodpercek alatt több hibát is vétő gödöllői védelmet, amely úgy kapott gólt, hogy a képen zöldben látható, és a későbbiek folyamán még többször remekül hárító Rácz Márknak egy bravúros védéssel sikerült meggátolnia, hogy a nagykátaiak csatára első szándékból legyen eredményes. A hazai kapus pechjére a kipattanó labda a piros mezes ellenfélhez került, aki másodszor nem tette meg azt a szívességet, hogy tévesszen.


Nem igazán volt más választása a hazai tizenegynek a folytatásban, mint szinte mindent egy lapra feltéve, támadni az esetleges egyenlítésért. Ebben a stratégiában azonban benne van, hogy a rivális egy gyors kontrából újabb találatot szerez. Valami ilyesmi történt a második félidő derekán, amikor egy szélen végigvitt nagykátai támadás során a kapu elé passzolt játékszert a látogatók csatára a gödöllői kapuba juttatta, megpecsételve ezzel a Táncsics Mihály úti gárda sorsát…

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 24. forduló:
Gödöllői SK – Nagykáta SE-Corvinus 0-2
(0-1)
A Gödöllői SK csapata 17 ponttal, 27-40-es gólkülönbséggel a tabella 12. helyét foglalja el. Következik: Dabas-Gyón FC – Gödöllői SK április 28., szombat 16.30 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:


Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport 23. forduló:
Verőce SE – Gödöllői Egyetemi AC 3-1
(1-1)
Gödöllői gólszerző: Nagy Gergő.
Huszonegy mérkőzés alapján a Gödöllői EAC együttese 6 ponttal, 33-95-ös gólkülönbséggel a csoport tabellájának 15. helyezettje. Játékosok jogosulatlan szerepeltetése miatt a GEAC-tól 5 pontot levontak.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Észak-keleti csoport, 19-20. forduló:
Gödöllői SK II.-Szada SE – Kartal SE 0-3
(játék nélkül)
Galgahévíz SK – Gödöllői SK II.-Szada SE 8-0
(4-0)
A Gödöllői SK II. csapata 10 ponttal, 30-58-as gólkülönbséggel a 11. helyen áll a csoport táblázatán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online