Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Uniós program sarkallja vitára a Törökös diákokat Gödöllőn

2018-04-20 11:06:33

Az „Európa a Polgárokért” Európai Uniós program keretében Pest Megye Önkormányzata 7 ország (Magyarország, Olaszország, Portugália, Románia, Szlovénia, Horvátország és Szerbia) részvételével nemzetközi programot valósít meg. A projekt célja a fiatalok társadalmi szerepvállalásának ösztönzése, bevonásuk a közéletbe és egy, a véleménycserét segítő európai online ifjúsági platform létrehozása.

A program végrehajtása során partnerországonként 5-5 iskolai rendezvényt rendeznek meg. A rendezvényeken a diákok megvitatnak egy-egy, a demokratikus szerepvállalással vagy az EU prioritásaihoz kapcsolódó témát. A vitákat videóra rögzítjük, majd a program részeként kialakított videó-megosztó portálon közzé teszik, illetve élőben közvetítik.

A projekt negyedik magyarországi eseménye április 21-én, szombaton 8.45 és 10 óra között a Gödöllői Török Ignác Gimnáziumban lesz, ahol a középfokú oktatási intézmény tanulói az aktív állampolgári részvétel lehetőségeit vitatják meg és bemutatják ötleteiket, hogy a digitális eszközök miként ösztönözhetik a fiatalok bevonását a közügyekbe.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online