Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mozgásra csábít a gödöllői egyetem sportkomplexuma

2018-04-11 17:09:45

Örömmel jelentjük, hogy kezdődik a teniszszezon az egyetemi teniszpályákon, így az időjárástól függően, már április elején megnyitja kapuit az egyetem legütősebb sportkomplexuma. Négy salakos teniszpálya, egy salakos lábtengózásra alkalmas és három homokos strandteniszezésre és strandröplabdázásra egyaránt alkalmas pálya várja vendégeit.


További jó hír az egyetemi nyüzsgő sportélettel kapcsolatban, hogy dübörög a SZIESport pontgyűjtő rendszere, aminek keretein belül az egyetemi Spirit Klubban, az Owl büfében és a kollégiumi büfében a vásárlás végösszegéből 5%-ot pontok formájában a kártyájára visszakap a tudatos sportkedvelő vásárló, aki a pontokat sportra és kultúrára költhet el.  Így akár a tessonline.hu oldalon pontokból vásárolt sportruházatban is részt vehet az egyetem vadonatúj edzésén, aminek célja, hogy a mindennapi mozgások ne jelentsenek kihívást. Hatékonyan erősítik a hasfal izmait, a mély hátizmokat és a stabilizáló izmokat.
Csütörtökönként az erő és a koordináció fejlesztésére kerül a hangsúly. Kiváló alkalom ez a vadonatúj edzés akkor, ha konditerembe nem szeretne járni, de a cross traininget még erősnek érzi. Mindenkit szeretettel várnak az új edzésre minden csütörtökön 18 órától a SZIESport funkcionális teremben.

További információ a gödöllői egyetemi sportéletről részben a SZIESport közösségi oldalán részben pedig ezen a weboldalon olvasható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online