Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Triplázás vagy trónfosztás?

2018-04-02 17:32:19

Április 8-án, vasárnap 6 és 19 óra között országgyűlési képviselőket választunk (106-an egyéni, 93-an pedig listás mandátumot szereznek majd). Így lesz ez a gödöllői központú Pest megye 6. számú választókerületben is, ahol összese 93 szavazókör (ebből 28 Gödöllőn) várja a voksolni szándékozókat. Ebben a körzetben közel 88 ezer állampolgárnak lesz lehetősége véleményt formálni a jelöltekről és a pártlistákról. A körzet jelenlegi képviselője Vécsey László, aki sikere esetén történelmet ír: sorrendben harmadszor kap bizalmat a helyi és környékbeli választóktól, ám ha elbukik, trónfosztásnak lehetünk tanúi.

Szerkesztőségünk és a Régió Plusz Televízió Kikre szavazhat Pest megye 6? címmel választási műsort forgatott azokkal a jelöltekkel, akik a legesélyesebbek az egyéni mandátum megszerzésére. Összesen nyolcan kaptak meghívást, amivel hatan tudtak élni. Hogy ki, mit mondott, az alábbi beszélgetésekből kiderül.
Önöknek nincs más teendőjük, mint hátradőlni és megnézni a legalább 8 perces blokkokat. Reméljük, a műsorral hozzájárulunk, hogy április 8-án, vasárnap felelős döntést tudjanak hozni. Szavazni pedig mindenképpen érdemes elmenni, mert a körzet parlamenti képviseletéről csak négyévente van lehetőség egy X-szel véleményt mondani.

Kis Imre (Együtt): Nem indultam volna el, ha nem bíznék a sikeremben!
Lengyel Szilvia
(Lehet Más a Politika): Gémesi György segít, hogy megnyerjem a körzetet!
Makrai Zoltán
(MSZP-Párbeszéd): Ha szükséges a baloldali sikerhez, visszalépek!
Molnár László
(Momentum): Az elmúlt 28 év politikája nem hozta meg a remélt változást!
Vécsey László
(Fidesz-KDNP): Ha az ellenzék nyer, Magyarország bevándorlóországgá válik!
Víg János
(Jobbik): 50% esélyt adok magamnak, vagy megnyerem, vagy nem!

Amennyiben a szavazás napjáig nem lesz visszalépés, az itt mintaként elérhető szavazólappal szembesülhetnek azok, akik részt vesznek a Pest megye 6. számú országgyűlési egyéni választókerületben lezajló voksoláson.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online