Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem áprilisi röplabda-tréfa: megérdemelten nyert a Haladás Gödöllőn

2018-04-01 20:06:07

NB I. Liga, elődöntő, 1. mérkőzés:
Penta-Gödöllői RC – Haladás Szombathely 1-3
(-20, -17, 21, -7)

Ebben a bajnoki évadban négyszer mérte már össze a tudását a két csapat, és mind a négy alkalommal a gödöllőiek nyertek: kétszer-kétszer 3-1-re, illetve 3-2-re. Ez, a Penta-hatos pályaelőnyével induló párharc azonban elég komoly téttel bír, így nem igazán ésszerű kiindulni a közelmúlt statisztikájából. A rivalizálás győztese megkaparintja az NB I. Liga 2. helyét (az Extraligával együtt 8. hely), valamint meccselhet a Kaposvár-Vasas párviadal nyertes formációjával az Extraligába jutásért.

Az első két játszmában már a játékrész elején komoly hátrányt halmozott fel a gödöllői alakulat, amely – főként – vérszegény nyitásfogadása, valamint az ellenfél dinamikusabb ütő- és centerjátéka miatt képtelen volt eljutni addig, hogy reális esélye legyen a fordításra.
A harmadik játszmára megközelítette valós tudását Grózer György együttese, és szépített, ám a negyedik etapban rossz volt nézni, hogy mennyire alárendelt szerepet játszott a pályaelőnyét elbukó hazai különítmény.


Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Haladás javára. A második mérkőzést április 4-én, szerdán 19 órától rendezik meg Szombathelyen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online