Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rivális nélkül őrizte meg igazgatói székét Kovács Balázs

2018-03-28 09:11:57

Kovács Balázsnak nem akadt riválisa. Legalábbis, ami az önkormányzati alapítású Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. igazgatói álláshelyére meghirdetett pályázatra jelentkezők létszámát illeti. Az eddigi, erre a posztra először 2007-ben megválasztott direktor egyedül kandidált a tisztség elnyerésére. Pályázatát a szakmai bizottság részletesnek, határozottnak, színesnek, teljes körűnek ítélte meg, és a szervezet tagjai abban is egyetértettek, hogy a beadvány komoly szakmai felkészültséget tükröz, ezért Kovács Balázst ellenvetés nélkül alkalmasnak tartották a vezetői munkakör betöltésére.

A grémium ajánlását a gödöllői képviselőtestület tagjai is megfogadták, és március 22-én olyan határozatot hoztak, miszerint: a tavaly decemberben Feketedió díjjal elismert Kovács Balázst 2018. július 1-jétől 2023. június 30-ig megválasztják a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatójának. Munkabérét havi, bruttó 530 ezer forintban állapították meg, az összeg megegyezik az egyelőre megbízottként ténykedő direktor jelenlegi fizetésével.

Székfoglaló beszédében Kovács Balázs – többek között – kihangsúlyozta, meg kell csinálni a nyári színházat Gödöllőn, mert nem lehet, hogy a környező települések lekörözzenek. Ráadásul – tette hozzá a régi-új direktor – ennek a műfajnak van hagyománya a városban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online