Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bővült a Gödöllő Városért díjasok köre

2018-03-15 20:17:55

A Március 15-i nemzeti ünnep gödöllői programjának részeként – a délelőtti, a település Városháza nélküli főterén és annak közelében eseményeket követően – a délutáni órákban a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében átadták a helyi önkormányzat által huszonkét éve alapított Gödöllő Városért díjat.

A település második legrangosabb kitüntetését ebben az esztendőben a hamarosan nyugdíjba vonuló, tisztségét több mint 27 éve betöltő dr. Nánási Éva címzetes főjegyző  asszony (képen középen), Fülöp Attiláné nyugalmazott könyvtárigazgató, aki 1975 júliusától – 2010-től vezetőként – dolgozott a helyi közművelődési intézményben, valamint az Opel Gaál – Gaál Autóház Kft. dolgozói közössége érdemelte ki. A kollektíva nevében Gaál József alapító-tulajdonos vette át a kitüntető címet.


A díjazott magánszemélyeket – a díszoklevél és a Világfa-kisplasztika átvétele mellett – 200-200 ezer forintos pénzjutalom illette meg, míg a 30 éve a városban ténykedő közösség 400 ezer forintos anyagi elismerésben részesült.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online