Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit gondol, idén kik vehetik át a Gödöllő Városért díjat?

2018-03-05 14:18:07

Idén sem csorbul az előző években kialakított hagyomány, így 2018-ban is két személy és egy közösség veheti át a helyi önkormányzat által huszonkét éve alapított Gödöllő Városért díjat. A település második legrangosabb kitüntetéséhez díszoklevél, Világfa-kisplasztika, valamint pénzjutalom jár. A magányszemélyek 200 ezer forintnak örülhetnek, a közösség pedig 400 ezer forintot érezhet a zsebében.

Az előzetesen meghirdetett felhívásban rögzített határidőig három személyre és egyetlen közösségre érkezett jelölés. Közülük – a Kulturális, Sport és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának indítványa alapján – szavazták meg a helyi képviselőtestület tagjai az idei díjazottakat. Lássuk, hogy a január 25-i zárt ülésen kikre esett a döntéshozók választása:

Dr. Nánási Éva címzetes főjegyző  asszony, aki január végén jelentette be, hogy a tavaszi választás után nyugdíjba vonul. A közigazgatási szakember 1989-ben került Gödöllőre, az akkor képviselőtestület tagjai 1990. december 12-én választották meg a település jegyzőjének.
Fülöp Attiláné
nyugalmazott könyvtárigazgató, aki 1975 júliusától idén januárig dolgozott a helyi közművelődési intézményben, 2010-től volt annak vezetője.
Opel Gaál – Gaál Autóház Kft. dolgozói közössége
. A Dakar ralit többször is megjárt Gaál József által alapított, folyamatosan fejlődő cég több mint 30 éve végzi tevékenységét Gödöllőn, és 1989-ben kezdte meg a német eredetű gépkocsi-márka forgalmazását, szervizelését és javítását.

A Gödöllő Városért díjat a március 15-i nemzeti ünnep gödöllői rendezvényén adják át, méghozzá 16 órától a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online