Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői rendőrkapitány felfüggesztette állatbántalmazó beosztottját

2018-02-21 10:52:48

Futótűzként terjedt a közösségi médiában az a közháborodást kiváltó telefonos videofelvétel, amin egy rendőr ököllel megüt egy fehér színű állatot, jó eséllyel macskát (de vannak, akik kutyaként azonosítják).
Egyelőre nem derült ki pontosan, mi vitte rá a rendőrt, hogy brutális mozdulattal gyakorlatilag bebokszolja az állatot a járőrautó csomagtartójába, ám beszédes, hogy a rendőrség az alábbi közleményt adta ki a február 19-én, Dányon történt esettel kapcsolatosan:

A közösségi médiában, majd az online portálokon megjelent videofelvételen látható esettel összefüggésben a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője azonnali parancsnoki kivizsgálást rendelt el, amelynek eredményeként az érintett rendőrt február 20-i hatállyal szolgálati beosztásából felfüggesztette.
A Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője az ügy további vizsgálata céljából feljelentést tesz az erre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező ügyészségen. A gödöllői rendőrök intézkedtek a kutya soron kívüli állatorvosi vizsgálatára, amely elsődlegesen megállapította, hogy az állat nem szenvedett sérülést az eset során.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online