Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kovács Barnabás: komolytalan, óvodás szintű vita folyt uszoda-ügyben

2018-01-27 11:53:21

Kovács Barnabás, az MSZP gödöllői önkormányzati képviselője gyakorlatilag minden fontos témával összefüggésben kifejtette a véleményét a várost irányító grémium január végi ülésén. Az uszoda-ügyben Gémesi György polgármester és Vécsey László országgyűlési képviselő között lezajlott vitát így kommentálta:

- Józan ésszel, normális gondolkodással érthetetlen és megmagyarázhatatlan a kialakult helyzet. A Fideszes képviselők előterjesztésében az szerepel, hogy az uszodaépítés meghiúsulhat emiatt a néhány százezer forintos tétel miatt. Az országgyűlési képviselő ezt megerősítette, sőt, azt mondta, hogy a beruházás „pengeélen” táncol és Gödöllő az utolsó pillanatban van, hogy megtegye a szükséges lépéseket, ha akarja az uszodát.
Szerintem a kialakult helyzet nagyon komoly. Ami viszont komolytalan, és felháborító, hogy ebben a helyzetben a testületi ülésen Gödöllő polgármestere és országgyűlési képviselője egy órán keresztül azon vitatkozik, hogy melyiküknek kellene felhívni telefonon a másikat a helyzet rendezése érdekében. Nonszensz!  Ezért mondtam a hozzászólásomban, hogyha egyikük sem akarja felemelni a telefont, nehogy sérüljön az politikusi „egója”, akkor én – a gödöllői uszoda érdekében – szívesen felhívom mindkettőjüket, és összekapcsolom a vonalat.
De az is lehet, hogy Pintér Csilla alpolgármesternek kellett volna beavatkoznia a vitába. Ő mégiscsak óvónő, nyilván sok hasonló „konfliktussal” találkozik az óvodában.  Mert ez körülbelül az a szint, nem pedig egy testületi ülésen zajló érdemi vita.
A baj az, hogy ennek lehet rossz vége is a város számára. Nehogy az uszoda-beruházással is úgy járjon a város, mint már sokszor járt 2010 óta! Nehogy az országgyűlési képviselő és a polgármester személyeskedő politikai „kakaskodásból” megint a gödöllői lakosok húzzák a rövidebbet. Ezt a félelmemet nem csökkentette, inkább erősítette a testületi ülésen tapasztalt vita.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online