Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gazdára talált a húsz éve alapított Gödöllő Kultúrájáért díj

2018-01-23 01:12:46

Mérlegelve a beérkezett ajánlásokat, a gödöllői önkormányzat tagjai december közepén zárt ülésen döntöttek arról, hogy 2018-ban kiknek ítélik oda a Gödöllő Kultúrájáért díjat. Az előzetesen közzétett felhívás hatására összesen négy személyre és egyetlen közösségre érkezett javaslat a döntés-előkészítő kulturális, sport és nemzetközi kapcsolatok bizottsághoz.
Az ajánlások megismerése után a grémium úgy foglalt állást, hogy Horváth Gábor karmester (képen balra) és a Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. Múzeumi osztálya négy főből álló (dr. Papházi János, Kovács Éva, Faludi Ildikó és Kaján Marianna) közösségének elismerését szorgalmazza a képviselőtestület tagjainál.


A javaslatot a városatyák elfogadták, így a Magyar Kultúra Napjához kötődő, január 22-én, a kora esti órákban a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében lezajlott városi ünnepi rendezvényen a Gödöllői Szimfonikus Zenekar vezető karnagya, művészeti vezetője, valamint a gödöllői Grassalkovich-kastélyt működtető gazdasági társaság szakmai csoportja részesült a városvezetés által két évtizede alapított díjban. A képsor közepén dr. Ujváry Tamás ügyvezető igazgató és Papházi János látható.
Ezen felül a település első embere polgármesteri ezüstéremmel jutalmazta Istók Annát (képen jobbra), a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ munkatársát. A díjátadó program részeként a helyi szimfonikusok kamarazenekarának műsorát kísérhették figyelemmel az érdeklődők.


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online