Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Horváth Gábor és a kastély múzeumi osztálya kapja a Gödöllő Kultúrájáért díjat 2018-ban

2018-01-16 17:06:10

Az előzetesen közzétett felhívásra beérkezett ajánlások mérlegelése után, a gödöllői képviselőtestület tagjai december közepén zárt ülésen határoztak arról, hogy 2018-ban kiknek ítélik oda a Gödöllő Kultúrájáért díjat.
Mindent egybevetve, négy személyre és egyetlen közösségre érkezett javaslat a döntés-előkészítő kulturális, sport és nemzetközi kapcsolatok bizottsághoz. A szakmai szervezet az ajánlások megismerése után úgy döntött, hogy Horváth Gábor karmester és a Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit Kft. Múzeumi osztálya négy főből álló (dr. Papházi János, Kovács Éva, Faludi Ildikó és Kaján Marianna) közösségének elismerését szorgalmazza a képviselőtestület tagjainál.

A javaslatot a városatyák elfogadták, így a Magyar Kultúra Napjához kötődő, január 22-én, hétfőn 18 órakor a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében kezdődő városi ünnepi rendezvényen a Gödöllői Szimfonikus Zenekar vezető karnagya, művészeti vezetője, valamint a gödöllői Grassalkovich-kastélyt működtető gazdasági társaság szakmai közössége részesül a városvezetés által két évtizede alapított díjban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online