Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői városatyák döntései az év végi koccintás előtt

2017-12-14 10:53:15

Feltehetőleg jeles napként vonul be a felújítása után 2011 nyarán átadott gödöllői Királyi váró épületének történetébe 2017. december 14-e, hiszen itt tartották a helyi önkormányzat idei utolsó ülését. A városatyák asztalán több mint húsz – szinte minden képviselő által teljes mellszélességgel támogatott – napirendi pont megtárgyalása szerepelt. Az ülés hamar, alig háromnegyed óra alatt lezajlott, vita egyáltalán nem, kérdés pedig alig volt…


A gödöllői képviselőtestület tagjai – egyebek között – az alábbi kérdésekben foglaltak állást, mielőtt sor került az év végi koccintásra:
• Elfogadták Gödöllő város mintegy 90 oldalas településképi arculati kézikönyvét, egyidejűleg megalkották a településkép védelméről szóló önkormányzati rendeletet.
• Az előkészítés alatt álló, várhatóan csak február közepén lezáruló közbeszerzési eljárás szükségessé tette, hogy egy hónappal meghosszabbítsák az önkormányzatok (Gödöllő, Isaszeg, Szada) és az Országos Orvosi Ügyeleti Nonprofit Kft. közötti, január végén lejáró szerződést, ami ezáltal 2018. február 28-ig szól, és a gyermek és felnőtt központi orvosi ügyelet ellátására vonatkozik. A köztes időszakra eső kiegészítő hozzájárulás nem változik, Gödöllő esetében bruttó 700 ezer forint.
• Jóváhagyták a város kerékpárforgalmi hálózati tervét, illetve áttekintették a helyi esélyegyenlőségi program intézkedési tervét. Mi több, zöld utat kapott a település 2018-2020 közötti időszakra érvényes sportkoncepciója.
• Döntés született arról, hogy jövőre nem emelkednek az önkormányzati bérbeadásból eredő helyiségbérleti díjak, valamint a földterületi bérleti díjak sem.
• Módosították az önkormányzat idei évre vonatkozó közbeszerzési tervét, illetőleg rábólintottak a 2018-as belső ellenőrzési tervre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online