Vissza normál nézetbe Nyomtatás

TAO-támogatás: cégek jelentkezését várják a gödöllői röplabdások

2017-12-05 10:30:19

Sikeresen pályázott a Gödöllői Röplabda Club a Magyar Röplabda Szövetségnél a TAO látványsport sportfejlesztési programjára. az ebből származó támogatást az utánpótlás-nevelés feladatainak ellátására lehet felhasználni a klubnál – olvasható az egyesület honlapján.

A klub elnöksége köszönetét fejezi ki mindenkinek, aki részt vett a pályázat elkészítésében, és egyben kérést is megfogalmaznak. Ez a támogatás összegének összegyűjtésére vonatkozik, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vállalkozások/vállalatok a társasági nyereségadójukat a GRC-nek ajánlhatják fel, és nem az adóhatóságnak kell befizetniük. Általában ez a cégeknél minden évben december 20-ig történik meg.

A klub illetékesei várják azon cégek jelentkezését, akik szívesen támogatnák társasági adójukból a Gödöllői Röplabda Clubot, ami a cégeknek még adókedvezménnyel is párosul. Jelentkezni Saáry Csaba elnökségi tagnál (telefon: 06/30-971-8646), illetve Szénásiné Juditnál (email: szenasine.judit@grcvolley.hu, telefon: 06/20-344-2927) lehet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online