Vissza normál nézetbe Nyomtatás

„Házhoz megyünk” Gödöllőn

2017-12-01 09:09:18

A Gödöllői Rendőrkapitányság bűnmegelőzési csoportja november 24-én több bűnmegelőzési előadást tartott a „Házhoz megyünk” programsorozat keretében – olvasható a police.hu oldalon.

A délelőtti órákban a középiskolások az áldozattá válás lehetőségeinek elkerüléseiről kaptak tanácsokat. Az egyik gödöllői áruház épületében felállított tájékoztatóponton – a bűnmegelőzési előadók mellett – a Gödöllői Forrás Szociális Segítő és Gyermekjóléti Központ, valamint egy vagyonvédelmi gazdasági társaság szakemberei válaszoltak az érdeklődők kérdéseire és bűnmegelőzési témájú szórólapokat osztottak.
A program zárásaként a Művészetek Háza Gödöllő épülete adott helyszínt a vagyonvédelmi témájú lakossági fórumnak.


Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015 őszén indította el a „Házhoz megyünk” programját azzal a céllal, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések, önvédelmi képességek meghozatalában.
A kampánysorozat célja a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének, önvédelmi képességének növelése. A megelőző vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsadás olyan általános prevenciós témákkal is kiegészül, mint az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság, valamint a drogprevenció. A program március elején indult és december 31-ig tart.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online