Vissza normál nézetbe Nyomtatás

TÉRFÉL a gödöllői röplabda utánpótlás-nevelésről és a Catwalk rúdsport stúdióról

2017-11-18 11:45:01

November 17-én tizenkettedszer jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról, Gödöllő sportjáról, illetve a gödöllői térség sportjáról.

Az adás első részében a Penta-Gödöllői Röplabda Club berkein belül zajló utánpótlás-nevelés legfontosabb részleteiről, eredményeiről és a jövőre vonatkozó elképzelésekről esett szó. A területért felelős vezetőedző elmondása szerint idén is cél, hogy a gödöllői fiatalok minden korosztályban a legjobb hat közé kerüljenek az országos bajnokságban, és legalább egy érmet szerezzenek. Az U21-es gödöllői együttes csapatkapitányának vágya, hogy sportkarrierje során magára ölthesse a felnőtt magyar válogatott mezét.


A második rész a gödöllői Catwalk Ironairbase Rúdsport Stúdió alapítójával, vezetőjével, valamint a Dózsa György út 26. szám alatt működő közösség egyik versenyzőjével, edzőjével folytatott beszélgetésre fókuszált. Sokan egy kézlegyintéssel intézik el ezt a – napról napra egyre több településen népszerű – sportágat, amiről kiderült, hogy különösebb előképzettség nélkül is űzhető, ugyanakkor igen komoly erőpróbát jelent a gyakorlatok megtanulása és végrehajtása. Arra is fény derült, hogy a rúdsportosok más szemmel nézik a települések utcáin, terein lévő tereptárgyakat.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online